ویزای توریستی کانادا
زمان تحویل 2 ماهه مدت اعتبار تماس بگیرید قیمت مدارک

سفر به کانادا

 متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان ، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشوررا داشته باشند ، میتوانند به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه دهند.

با توجه به تعطیلی سفارت کانادا درایران ، برای اخذ ویزای کانادا می توانیم درخواست شما را به صورت آنلاین و در کمترین زمان ممکن ثبت کنیم

شرکت جزیره سفر ایرانیان تمامی مراحل ثبت نام درخواست ویزای کانادا از صفر تا صد را برای شما انجام میدهد .تا با خیال راحت برای انگشت نگاری به یکی از مراکز در انکارا ، استانبول و یا دبی مراجعه کنید.

 

انواع ویزای کانادا :

 

ویزای توریستی : افرادی که برای گردشگری و تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر دارند این نوع ویزا را میتوانند انتخاب کنند. که به صورت یک بار ورود و یا چند بار ورود صادر میشود . ویزای چند بار ورود 10 سال اعتبار دارد. اما به دلیل اعتبار پاسپورتهای  ایرانی که  پنج سال میباشد، ویزا نیز پنج ساله صادر میگردد. در این نوع ویزا متقاضی نمیتواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت داشته باشد.

توجه نمایید که در اپلیکشن فرم های جدید ،گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد. بدین معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری درخصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت می باشد.

ازآن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید

 

کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسد .

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا :

 

1- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 6ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است.

2- یک قطعه عکس جدید سایز 4.5*3.5 رنگی ، زمینه سفید

3- ترجمه شناسنامه و کارت ملی و سند ازدواج (در صورت همسفر بودن با همسر)

4 -  ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل ( در صورت همراهی فرزندان )

5- تکمیل فرم های اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه

6- مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش 6 ماه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد و گواهی سپرده بلند مدت در صورت وجود. (مدارک دیگری هم چون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه نیز میتواند تمکن مالی شما را نشان دهد) . مدت اعتبار پرینت حساب بانکی و تمکن مالی ، یک ماه می باشد.)

7- ترجمه اسناد ملکی

8- مدارک شغلی  

کارمندان : شامل گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و در آمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی با ذکر سفر به کانادا ) ترجمه فیش حقوقی  دو ماه آخر و حکم کارگزینی .

 کارفرمایان : ترجمه روزنامه رسمی "آگهی تاسیس" شرکت و آگهی تغییرات و تصمیمات و لیست حقوق و بیمه کارکنان و برگه های مالیاتی و گردش 6 ماه حساب شرکت

 تجار : ترجمه کارت بازرگانی و گواهی اتاق بزرگانی ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، ترجمه لیست پرداخت بیمه

پزشکان : پروانه دائم طبابت و پروانه مطب و دانشنامه ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسین : پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت 

کارخانه داران  و صاحبان مشاغل آزاد : ترجمه پروانه بهره وری ،  ترجمه جوازکسب ، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان:  ترجمه حکم بازنشستگی و فیش  حقوقی دو ماه آخر

9- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند. رضایت نامه باید از طرف کسی که آنها را همراهی نمی کند باشد.

10- دعوتنامه با ذکر نام کامل فرد دعوت کننده تاریخ تولد، آدرس و تلفن در کانادا، عنوان شغلی، وضعیت اقامت، شرایط خانوادگی و ذکر اطلاعات خانواده و اطلاعات فرد یا افراد دعوت شونده شامل نام، تاریخ تولد،  نسبت با دعوت کننده، دلیل سفر، مدت زمانی که قرار است در کانادا اقامت داشته باشد، محل اقامت، قصد وی برای ترک خاک کانادا و اینکه هزینه های وی در مدت زمان اقامت به عهده چه کسی می باشد. دعوتنامه باید به مهر و امضای دفتر ثبت   Notary Publicبرسد. 

 ارائه اسکن کارت شهروندیCanadian citizenship card  یا شناسنامه کاناداییCanadian birth certificate  ، پاسپورت کانادایی ، کارت اقامتPR card  از سوی فرد دعوت کننده الزامیست.   هم چنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی Notice of assessment و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی در صدور ویزای دعوت شونده دارند.

 

در صورت عدم وجود دعوتنامه رزرو هتل و شرح  برنامه سفر و رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا الزامیست.

 

*** کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند.

 

سوپر ویزای کانادا: یک ویزای بلند مدت برای والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی که فرزندان و یا نوه هایشان از ساکنین دائم و یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می شود که میتوانند در هر سفر تا دو سال در کانادا اقامت داشته باشند و به صورت یک بار ورود و یا چند بار ورود صادر میشود . ازآن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید.

 

ویزای تحصیلی کانادا :  دانشگاه های کانادا ، جزء بهترین دانشگاه های دنیا می باشند و طرفداران زیادی از سراسر جهان برای ادامه تحصیل به خود جلب کرده است.

برای درخواست ویزای کانادا باید از موسسات آموزشی تعیین شده ، نامه پذیرش داشته باشید. فرم مجوز را تکمیل و شماره موسسه آموزشی تعیین شده در فرم را ثبت

نمایید.

  شروع میشود . O با حرف  DLIشماره

 

مدارک موردنیاز برای ویزای دانشجویی کانادا :

 

1- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 6ماه اعتبار + پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است .

2- دو قطعه عکس رنگی جدید 5 * 4.5 زمینه سفید

*
*
*
تعویض عکس
*
close button